Diensten

Programmeurs en software engineers

Met onze programmeurs en software engineers kunnen wij u op vele vlakken helpen bij complexe zaken. Onze expertise ligt in de wetenschappelijke en industriële hoek. Vanwege onze wiskundige kennis en technische achtergrond kunnen wij doorgaan daar waar de gemiddelde programmeur het al lang heeft opgegeven.

Wiskundige modellering

Wiskundige modellering wordt gebruikt rondom complexe vraagstukken zoals procesoptimalisatie, beeldherkenning of robot control. Door het parametriseren van een proces of object kan een abstract model gevormd worden van de werkelijkheid en kunnen hier algoritmes op worden losgelaten. Technieken die ik o.a heb gebruikt zijn Dijkstra, PCA, Rotating Calipers, ANOVA en machine learning.

Proces optimalisatie & robotics software

Ik heb gewerkt aan het optimaliseren van processen in biomedische labs, maar ook in andere organisaties. Neem bijvoorbeeld een proces waarbij buisjes met monster via transport systemen naar meerdere robots gestuurd moeten worden, die elk een bepaalde capaciteit en middelen hebben. Ik heb gezorgd voor een optimale distributie zodat elke robot zo efficient mogelijk gebruikt wordt. 

Beeldanalyse

Ik heb veel ervaring op het gebied van beeldanalyse, zowel 2D als 3D. Bij Fei heb ik gewerkt aan het analyseren van beelden uit elektronenmicroscopen, bij SITA heb ik objecten gedetecteerd in 3D point clouds met behulp van PCL, OpenCV, PCA en mijn kennis op het gebied van kansrekening en statistiek. Tevens heb ik ook gewerkt aan het automatisch detecteren van bacteriekolonies en schummels op 3M Petri filmpjes. 

Industriële software engineering

Met ruim 10 jaar ervaring als industrieel automatiseringsprogrammeur ben ik zeer bedreven met industriële software (C++, C# / .NET, Python, PLC, Lab automation, Oil & Gas) en heb ik bovendien projecten gedaan voor uiteenlopende industriële bedrijven. Ik kan werken in zowel Linux als Windows, Wago PLC's en Rasbperry Pi's. 

Mijn digitaal profiel

Download mijn CV, whitepaper en voorbeeldprojecten in een makkelijk printbare PDF


Download